Gritco Equipment BV - Безпрашно бластиране

 

 

Обезпрашените системи за бластиране BlastMate се вграждат в множество модели с най-различно предназначение. Системите се базират на бластирането с директно налягане в комбинация с почиствани със сгъстен въздух филтърни касети, което обезпечава приемлива скорост на работата в една напълно обезпрашена среда.

Блокът DFU-Mini е малка, компактна машина, използвана за гравиране на камъни и фасади, почистване на заваръчни шевове и други малки задачи, свързани с бластиране. В доставката на DFU-Mini влиза:

 

Апарат за бластиране с директно налягане, разположен под портативен бункер за пълнене, предварителен сепаратор на бункера, мощен източник на вакуум, филтърна касета за сгъстен въздух, комплект маркучи с дължина 10 м, дистанционно управление и бластиращо-засмукваща глава.

Други модели с по-големи апарати за бластиране са специално приспособени да посрещат специфичните нужди на клиентите ни. Машината за директно бластиране ВМ-ЕХС се използва в модела DFU-Combi, монтирана върху количка с предварителен сепаратор, бункер за съхранение на абразива с вградено сито и източник на вакуум в комбинация с филтърна касета за сгъстен въздух.

Инсталацията е оборудвана с електрическо табло за автоматично почистване на филтъра чрез импулси. В доставката влиза и дистанционно управление за апарата за бластиране и комплект маркучи с дължина 10 метра, включително бластиращо-засмукваща глава.

 

 

 

 

Съществуват и DFU модели, специално разработени за използване с абразива Armex. Всичко е монтирано на количка, включително специално разработена филтърна касета, предварителен центрофужен сепаратор, пневматично или електрическо контролно табло, машина MicroStrip, комплект маркучи и бластиращо-засмукваща глава.

 

 

 

WebCounterЗа нас | Продукти | Услуги | Контакти | Карта на сайта | Ен-Импекс ООД 2010© Всички права запазени.

Bookmark and Share BGtop all.bg WebCounter Valid XHTML 1.0 Transitional Валиден CSS!