Антиграфити продукти, премахване на графити, почистване на графити, защита от графити, почистващи препарати

 

Антиграфити продукти защита от графити премахване на графити почистване на графити

 

 

Продукти за премахване и отстраняване на графити и дъвки от Делта АГ.

Делта АГ е компания от Великобритания, произвеждаща широка гама от безопасни за околната среда антиграфити и почистващи продукти, широко използвани в целия свят. Особено ударение се поставя върху набор от продукти за премахване на боя, графити, дъвки и антиграфити покрития.

Продукти

Делта Активатор - Tечен препарат за премахване на графити с многостранно приложение. Приложим за порести и непорести повърхности.

Делта ДП 200 - Течен препарат за премахване на дъвка и лепливи етикети - за премахване на дъвка и повечето лепящи субстанции от подове, мебелировка, мокетна настилка, тъкани и тапети - бързодействащо решение при лепливи проблеми.

Делта Елиминатор - Премахващ графити от прозрачни пластмаси. За премахване на графити от поликарбонат, полиетилен, акрил и други чисти пластмасови покрития.

Делата Гоуст - Препарат за премахване на следи от боя и сенки.

Делта Графити Гард - Еднопластово предпазно покритие. За предпазване на порести и непорести повърхности от графити и облепване. Лесно се почиства с топла вода под налягане или препаратите Делта за премахване на графити. Предлага едва видима защита, лесна за нанасяне течна формула. Пропуска водните изпарения - позволява повърхностите да "дишат". Безопасен за всички втвърдени системи за боядисване. Невъзпламеним мокър или сух, подходящ за външна и вътрешна употреба, напълно биоразграждащ се.

Делта Графити Гел - Втечняем препарат за премахване на повечето видове графити от порести повърхности, зидария, тухли, устойчиви пластмаси и лакови покрития.

Делта Графити Сол - Изключително силен препарат за премахване на графити. За премахване на повечето видове графити от порести повърхности, зидария, тухли, устойчиви пластмаси и лакови покрития. Течна формула за лесно нанасяне и премахване.

Делта Графити Стрип - Изключително силен гел за премахване на графити. За премахване на графити от порести повърхности, зидария, тухли.

Делата Рапид Стрип - Ултра силен гел за премахване на графити от порести повърхности, зидария, тухли.

За нас | Продукти | Услуги | Галерия | Контакти | Карта на сайта | Ен-Импекс София ООД 2010© Всички права запазени.

WebCounterValid XHTML 1.0 Transitional Валиден CSS!


Bookmark and Share BGtop all.bg WebCounter Valid XHTML 1.0 Transitional Валиден CSS!